Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به محقق نشدن قول سازمان خصوصی‌سازی در رابطه با شرکت هپکوی اراک گفت: به‌رغم قولی که سازمان خصوصی‌سازی در رابطه با این شرکت داد، اما متاسفانه در مجمعی که در همین هفته برگزار شد، زیر همه قول‌ها زدند و افزایش سرمایه‌ای را که به نظر ما در شرایط فعلی برای کارخانه هپکو اصلا و ابدا هیچ آثار مثبتی نخواهد داشت را متاسفانه انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: بنده نامه‌ای را به رئیس جمهور، سران سه قوه و نمایندگان استان ارسال کرده‌ام که واقعا اگر به این ترتیب بخواهد عمل شود، تمام زحماتی که برای برطرف شدن مشکل هپکو بود و تلاش شد ضایع می‌شود.

استاندار مرکزی اضافه کرد: بنابراین این موضوع هرچه سریع‌تر باید اصلاح شود و در شرایط فعلی به هیچ وجه صلاح نمی‌بینیم که هپکو افزایش سرمایه داشته باشد و این جز رانت بسیار سیاهی که در گذشته و در واگذاری‌ها بوده نیست و چیزی جز آثار منفی از این مصوبه نمی‌بینیم.

آقازاده افزود: بنده درخواست کردم این موضوع در جلسات مشترک سران سه قوه مطرح شود، نمایندگان مجلس هم پیگیر بودند و تقاضا داریم همچنان کمک کنند.

استاندار مرکزی ادامه داد: عملکرد استان در سال گذشته در بحث کارگروه اشتغال رضایت‌بخش نبود و به آن شرایطی که قرار بود برسیم نرسیدیم و عملکرد همه استان در این زمینه عملکرد قابل دفاعی نبود.

وی افزود: اما امسال با توجه به اینکه در پایان سال قرار داریم و می‌توان ارزیابی کرد، عملکرد شورای اشتغال استان، بانک ها، مجموعه استانداری و دستگاه‌های مرتبط با بحث اشتغال امسال تا حد قابل قبولی از سال گذشته بهتر است، اما هنوز به اهدافمان نرسیده‌ایم.

استاندار مرکزی با اشاره به اشتغال پایدار روستایی و طرح رونق تولید در استان تصریح کرد: در این دو طرح استان عملکرد قابل قبولی را داشته و در طرح رونق تولید به‌رغم شرایط سخت مالی به بیش از نیمی از صنایع استان یا واحد‌های تولیدی تسهیلات پرداخت کرده‌ایم و در واقع بیش از یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی که سهم داشتیم پرداخت کرده‌ایم.

آقازاده بیان کرد: در بحث رونق تولید به هر ترتیب از منابع بانک‌ها یک‌هزار و ۲۸۳ میلیارد تومان استفاده کرده‌ایم درحالی که ابتدای سال فکر نمی‌کردیم که به این موفقیت دست پیدا کنیم برهمین اساس جای تشکر از بانک‌هایی وجود دارد که مجموعه استان، دستگاه‌ها و صنایع همکاری کردند، این موفقیت حاصل هماهنگی‌ها و همفکری‌ها بود چراکه از ابتدای سال برنامه داشتیم.

وی ادامه داد: در سال ۹۷ با برنامه کار را شروع کردیم، جلسات به صورت منظم برگزار و مصوبات پیگیری شد، به طوری که در سامانه رصد اشتغال کشور تا روز گذشته استان مرکزی با نزدیک به ۹ هزار شغلی که ایجاد شده، یکی از استان‌هایی بوده که به تحقق اهداف سهمیه مشخص شده برای آن به منظور اشتغال نزدیک شده است.

استاندار مرکزی عنوان کرد: استان مرکزی در سال ۹۷ باید حدود ۱۰ هزار شغل ایجاد می‌کرده که الان به آستانه ۹ هزار رسیده است و رقم دقیق آن ۸ هزار و ۹۳۶ شغل است، به طور حتم هم به رقم ۹ هزار شغل می‌رسیم.

آقازاده اضافه کرد: این سرمایه‌گذاری امسال، سال آینده به لحاظ اشتغال جواب می‌دهد و به طور حتم تعداد اشتغال استان در سال آینده بیشتر می‌شود، چراکه کارگروه اشتغال استان در بحث حمایت از صنایع و پرداخت تسهیلات با همکاری بانک‌ها در سال ۹۷ توانست شرایط خوبی را ایجاد کند که آثار مثبت آن به صورت یک جهش بسیار خوب در بحث اشتغال در سال ۹۷ نمایان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: توصیه بنده این است که مانند سال ۹۷ و حتی بهتر با برنامه‌های دقیق، جزئی و کارشناسی سال ۹۸ را شروع کنیم.

استاندار مرکزی افزود: امیدواریم با حمایت مجلس و اذن مقام معظم رهبری از تسهیلات صندوق توسعه ملی و بحث اشتغال پایدار سال آینده هم استفاده خوبی داشته باشیم، تجربه بسیار خوبی در سال ۹۷ در ارتباط با اشتغال پایدار پیدا کردیم.

آقازاده تصریح کرد: هیچ اشکال ندارد که بخش عمده تسهیلات اشتغال پایدار به سمت بخش کشاورزی برود، مشکلات فعلی که در زمینه مرغ و گوشت شاهد هستیم نشان می‌دهد که هر چقدر به سمت تولید کشاورزی چه در زمینه‌های مواد پروتئینی، مواد کشاورزی و محصولات آن و صنایع جانبی کشاورزی برویم به بیراهه نرفتیم بلکه منابع خود را در بخش مناسبی سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

وی بیان کرد: استان مرکزی به‌رغم صنعتی بودن در اشتغال پایدار تلاش کرد که این تسهیلات به دامداری‌ها و مرغداری‌ها هم برسد، هر قسمت صنعت کشاورزی و صنعت صنایع استان از این تسهیلات بهره‌مند شود به طور حتم سبب موفقیت می‌شود.

استاندار مرکزی ادامه داد: عملکرد اقتصادی، صنعتی و کشاورزی استان در سال ۹۷ به لطف همه بهره‌برداران و مسئولان مرتبط عملکرد قابل قبولی بود هرچند ضعف‌ها و کوتاهی‌هایی داشتیم، اما خوشبختانه استان در افق سال ۹۷ توانست انتظارات دولت را با کمک مردم و اجماع خوب نمایندگان استان برآورده کند.

وی تصریح کرد: به دنبال پیگیری‌های انجام شده نخستین قسط تسهیلات بیمارستان ولیعصر (عج) امروز یا فردا پرداخت می‌شود که جای تشکر از مجموعه بانک ملت دارد و با پرداخت این تسهیلات که نخستین قسط آن ۱۷ میلیارد تومان از ۵۰ میلیارد تومان است می‌توان این امید را داشته که بیمارستان ولیعصر (عج) ان‌شاءالله تا پایان سال ۹۸ بهره‌برداری شود.

انتهای پیام/ب

قول سازمان خصوصی سازی در رابطه با شرکت هپکو انجام نشد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۸۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت

گزارش خبرآنلاین البرز ، علی‌اکبر محرابیان در جریان بازدید از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران با حضور در جمع خبرنگاران، افزود: با توجه به شروع فصل گرم سال در حال آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید برق پایدار و مطمئن در سراسر کشور هستیم.

وی با اشاره به اینکه از سال گذشته ۱۸۰ پروژه در بخش‌های توسعه نیروگاه‌ها، افزایش و اصلاح شبکه و مدیریت مصرف برق برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: در همین راستا از مهم‌ترین اقدامات صنعت برق آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در روزهای اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران نقش بسیار مهم و برجسته‌ای را برای تعمیرات، آماده‌سازی و ارتقای توان تولیدی نیروگاه‌های کشور بر عهده دارد، گفت: همکاران این مجموعه در طی چند ماه اخیر و حتی در ایام تعطیلات نوروز به صورت بی‌وقفه در تلاش بودند تا با آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور مردم دغدغه‌ای برای تامین برق تابستان امسال نداشته باشند

محرابیان اضافه کرد: از جمله پروژه‌های مهم در حال اجرای این شرکت بازسازی کامل واحد یک ۲۲۵ مگاواتی نیروگاه برقابی رودبار لرستان است. این واحد سال گذشته دچار مشکلات اساسی شده و نیاز به تعمیرات اساسی داشت. با توجه به اینکه تجربه انجام این پروژه در کشور وجود نداشت، برخی معتقد بودند که اجرای این طرح در داخل کشور امکان‌پذیر نیست و بایستی برای بازسازی آن از پیمانکاران و مشاوران خارجی استفاده کنیم.
وی افزود: براساس پیشنهادات پیش‌بینی شده بود که با توجه به هزینه تعمیرات و شیوه کار بایستی حداقل ۱.۵ سال این واحد را از مدار خارج کنیم. اما با اعتماد به متخصصان شرکت تعمیرات نیروگاهی و انجام این کار توسط این مجموعه، هم اکنون پروژه بازسازی واحد یک نیروگاه رودبار با حداقل زمان در حال انجام است.
وزیر نیرو تاکید کرد: همکاران شرکت به صورت سه شیفت مشغول به فعالیت هستند تا این واحد در موعد مقرر به مدار تولید بازگردد. خوشبختانه سد لرستان نیز در وضعیت آب‌گیری بسیار مناسبی است که با اتمام این پروژه بخشی از ظرفیت نیروگاه‌های برقابی کشور به کمک شبکه سراسری برق کشور خواهد آمد.
محرابیان با بیان اینکه تعمیرات اغلب نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است، گفت: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد برنامه‌های این بخش محقق شده است و تا نیمه اردیبهشت‌ماه به اتمام فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش، تمامی نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق امسال خواهند رفت

شرکت برق حرارتی پیشتاز حمایت از تولید بار اول در کشور

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه شرکت مادرتخصصی برق حرارتی در حوزه تولید بار اول در کشور پیشتاز است، افزود: این شرکت توانسته است بیشترین حجم قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان را داشته باشد و با همکاری شرکت برق حرارتی و دانش‌بنیان‌ها قطعات بسیار خوبی در حوزه صنعت نیروگاهی برای اولین بار در کشور ساخته شده است.
وزیر نیرو با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد تجهیزات و قطعات نیروگاه‌های حرارتی و برقابی ساخت داخل است، ادامه داد: در حوزه تجدیدپذیرها نیز در حال افزایش سهم ساخت داخل هستیم. واحدهای بسیار خوبی در کشور در حال توسعه است تا بتوانیم در حوزه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و به ویژه واحدهای خورشیدی به خودکفایی کاملی دست پیدا کنیم.
محرابیان با اشاره به اینکه صنعت نیروگاهی کشور بخش زیادی از حجم صادرات خدمات فنی و مهندسی را به خود اختصاص داده است، گفت: این بخش علاوه بر اینکه تاکنون نیروگاه‌های زیادی را در خارج از کشور احداث کرده است، در حوزه تعمیرات و بازسازی نیروگاه‌های موجود نیز مشغول به فعالیت است.
وی اظهار کرد: واحدهای نیروگاهی که عمدتا توسط شرکت‌های غربی و آمریکایی ساخته شده است هم اکنون توسط متخصصان ایرانی در حال تعمیرات، نوسازی و بازسازی هستند و وابستگی این کشورها به سمت صنعت برق کشور افزایش یافته است

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899618

دیگر خبرها

  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری